tisdag 31 mars 2009

Toves domäner...

När vi flyttade in i huset fick den minsta familemedlemmen det minsta sovrummet. Vi gjorde också iordning en "kattvind" till henne där hon fick ha en del av sina leksaker. Är lite sugen på att slå bort väggen mellan de två rummen och göra ett enda stort rum åt henne. Är det någon som har gjort så och har lite tips och idéer? Funerar på att bygga in sängen under snedtaket i kattvinden?
Toves fina klädskåp i sovrummet. Hon fick välja färg på väggarna själv och valde Barbierosa ... Vi blev inte så chockade kan vi avslöja!

"Lekhallen" (hon kallar kattvinden för det - måste vara världens minsta lekhall...)

Tips! Ställ pennor, saxar, penslar och annat i märkta glas- eller plastburkar. Barn lär sig snabbt var sakerna hör hemma fast de inte kan läsa ordentligt...

En mjukis Nalle Puh på väggen i "lekhallen"

4 kommentarer:

  1. Vilka underbara rum för en liten busfröken! Kul att hitta hit :)

    /Anna

    SvaraRadera
  2. Visst går renoveringarna i vågor, lite frustrerande när man inte kan snickra själv :)
    Vi har också en "kattvind" som vi så småningom ska ta bort, men måste erkänna att dom är ganska mysiga!
    Men vilket fint skåp din dotter har! Bra med plats för alla leksaker kan jag tro :)
    Ha det så bra! /Anna

    SvaraRadera
  3. Vi håller på att göra ett rum till våran son, vi tog bort väggen mellan rummet och kattvinden men stolparna fick stå kvar, under snedtaket ska vi bygga en säng, det blir en 105cm säng, lite stor till en 3 åring men det passar bäst. Brevid sängen kommer det att bli som en koja in i en annan kattvind, tror att det blir riktigt bra, rummet blir ganska stort. Det är lite kvar att göra måla, tapetsera, lista bygga säng mm. Ska ta lite kort framöver och lägga ut så du får se hur det blir=). kram.

    SvaraRadera
  4. Nej va kul att se att fler gör rum av kattvinden. Vår dotter hade också sitt första rum där och det gick bra så länge hon var liten och kort. Mysigt var det, lite jobbigt för pappa bara som är 1,90 när han skulle komma in och leka.....=). Nu mer är det större rum som gäller.
    Fin butik och blogg du har/ Eva-Mari

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!