tisdag 7 april 2009

Renoveringsbehov...

I tidigare inlägg har ni kanske sett att vi har flyttat vår fina kakelugn från vårt sovrum på övervåningen till vardagsrummet på mittenvåningen. Det blev jättebra och vi har eldat mycket nu på senvintern! Men det här förde med sig att vi har ett jättefult hörn i vårt sovrum där kakelugnen stod tidigare och dessutom har vi byggt igen en dörr in till Toves rum. Så det är inte så fint i vårt sovrum längre... Tyvärr blir det ett stort projekt för om vi ska tapetsera om så måste vi också renovera taket som har spruckit... Vi har inte heller bestämt färg eller vilken typ av tapet vi vill ha... Så här ser i varje fall den gamla tapeten och golvsockeln ut i sovrummet!


4 kommentarer:

  1. Hej! Vilken underbar sockel och tapeten ser också gullig ut. Den där stilen är verkligen tidlös. Det är det som är så häftigt. Lycka till med renoveringen av sovrummet. Det blir säkert fint. Kram Åsa

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Det är såå fint med sådana där gamla breda golv socklar tycker jag.

    Glad Påsk!
    Kraam från Benita

    SvaraRadera
  3. Såna socklar är så vackra! Passar tyvärr inte i vårt hus men skulle gärna vilja ha!

    Vilket arbete att flytta kakelugnen.

    Lycka till med tapetval & renovering!

    Hoppas du får en härlig påskhelg!

    Kram Lena

    SvaraRadera
  4. Tråkigt att sovrummet måste göras om, det är ju aldrig kul när man måste, men det blir säkert riktigt bra när det blir klart, fast det ser ju ut som att ni har ett fint sovrum redan, roligt att ni använder ugnen nu.

    Ha en härlig påsk, kram Rebecca.

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!