söndag 15 november 2009

Jul i butiken!

Finaste kuddfodralet av dem alla?

Tänk hur det är - för fem dagar sedan gick jag barfota på en sandstrand och lekte med mina barn i ett hav som var varmt och skönt. Jag satt ute på kvällarna och åt god mat i kortärmat. Och nu är jag tillbaka i Sverige och tycker att det är helt ok. Känns som vanligt - fast jag har lite mysiga minnen att återvända till.

Men nu är det dags för jul och jag längtar verkligen! Tycker att det är så roligt med alla nyheter i butiken och att fixa här hemma. Har redan köpt de första vita hyacinterna...

Kuddfodralet på fotot är min absoluta favorit! Det kommer från Nyblom & Kollén och har funnits ett tag men jag tycker verkligen om det! Enkelt och juligt på samma gång!

Textilier från Nyblom & Kollén
Hyllorna i Kära Hem är välfyllda nu och mer varor kommer. Förkläden, handdukar, dukar och strykbrädsöverdrag från Nyblom & Kollén i färgen röd gör det enkelt att skapa julstämming där hemma.

Olja från Bengtssons, skorpor från Emmas Skafferi och skålar från Sofia

Salta skorpor med smak av Parmesan och flingsalt samt Fetaost, soltorkat tomat och basilika har kommit till butiken igen! Otroligt goda till vinet... Eller som en bra "gåbortpresent".

Julskorpor

Även "vanliga" sk. söta skorpor har kommit in i butiken igen. Favorit i repris! Denna gång med smak av Saffran, Pepparkakor eler Äpple & Kanel.
Ha en bra vecka! Kramar fr Anna!

3 kommentarer:

  1. Hej Anna!

    Köpte kuddfodralet förra året i din butik och jag håller med dig, det är jättefint och jag längtar tills jag får ta fram det. Jag väntar nog till första advent tror jag.

    /P

    SvaraRadera
  2. Hej Anna!
    Vilken fin blogg du har, och din butik kommer jag garanterat att besöka, de där skorporna skulle jag behövt redan idag, sötsugen!!!
    Jo, visst är jag en Puttboit, fast numera en Gustafspingla:)
    Vilken underbar bild på Tove med smultronstrå!
    Kram Paula

    SvaraRadera
  3. Välkommen hem igen, vilka kontraster för er men det är ju ännu igen snö så kanske det gick bra ändå, vackra kuddar, olja och skorpor, vad ka man mer behöva, perfekta julvaror! Mari.

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!