tisdag 23 november 2010

Dala Demokraten

Idag är jag och minstingen Tove med i Dala Demokratens "Bostad och motorbilaga" i ett "hemmahos-reportage". Världens trevligaste och duktigaste journalist, Angelica Lindvall, var här för ett tag sedan för en intervju och fotografering. Hon hade hittat min blogg av en slump och ville komma hit. Jätteroligt!

REDIGERAT - nu går det inte att titta i bilagan då den är borttagen från Internet...

Nu är det jul i Kära Hem! Hyllorna är välfyllda med både nyheter och gamla favoriter. Bland annat har jag mycket keramik från Sofia Carlsson och förkläden, handdukar, strykbrädsöverdrag och God Jul-vimplar från Nyblom & Kollén.

Keramik och textilier i Kära HemHoppas att ni har en bra vecka! Jag längtar som en tok till fredag då vi tjuvstartar och dricker glögg, julmust och tar fram adventsljusstakarna. Min favorithelg! Kramar fr. Anna!

2 kommentarer:

  1. läste reportaget...jätteroligt att få ta del av...kramis semlan

    SvaraRadera
  2. Oj så makalöst vackert du bor, vilket jättehus och vilken utsikt! Och så kul att få se en bild på dig så söt du är! Jag läste med skräckblandad förtjusning om att vara ca 12 pers runt matbordet en helg el till jul:) Oj! Du är duktig och huset är så himla vackert! Mari.

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!