fredag 19 november 2010

In his dreams...

Jag har nog aldrig visat några bilder från det här rummet tidigare i bloggen. Herrummet - det är hit som min man kan dra sig tillbaka efter maten och få möjlighet att slappna av efter en hektisk dag på kontoret. Han vill gärna smutta på lite whiskey och röka lite pipa. Medans han samlar energi så dukar jag av, lägger barn och planerar inför morgondagen... Barnen har lärt sig att inte störa pappa när han är här.

Hahaha... tror ni jag är TOKIG??? I och för sig så skulle nog inte Peppe ha något emot att få ta det lite lungt någon gång då och då men han skulle då inte göra det om det fanns massor att göra här hemma. Vi hjälps åt ganska så bra här!

Däremot så har han faktiskt ett "herrum" där han och "bästisen" Martin brukar hänga när tillfälle ges. De trivs ganska så bra där...

Men rummet fungerar också som kontor och bio. Bakom de vinröda gardinerna ser ni bioduken. Perfekt ställe när det blir film!

Ha nu en underbar helg! Isen ligger på Vikasjön och en långfärdsskridskoåkare har synts till. Undrar om man ska våga sig på en sväng imorgon? Kram fr. Anna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!